ÁRLISTA

Elöltöltős mosógép esetében a javítás végösszege típustól függően 25.000 Ft - 35.000 Ft közé tehető.

A helyszínen felmérjük a készülék állapotát és eldöntjük, hogy megéri-e javíttatni vagy sem.

Munkadíjak: 8.000 Ft - 15.000 Ft-ig.

Kivéve: csapágyazás, dob csere

Kiszállási díj: Minden esetben díjtalan!

Bevizsgálási díj*: ha javítást NEM rendeli meg!

  • Pesti oldal*: 5.990 Ft
  • Budai oldal*: 6.990 Ft
  • Vidék*: 6.000 Ft - 7.490 Ft-ig
  • Részletekért telefon érdeklődjön 

/ Fót, Mogyoród, Kerepes, Kistarcsa, Csömör, Göd, Dunakeszi térsége/

Az árak adott gép típusától, évjáratól, lehasználtságtól, hibától függően változnak, csak a helyszínen tudunk pontos árajánlatot adni! Egy adott problémát több hiba is okozhat! Esetek döntő többségében az első kiszálláskor megállapítjuk a hibát. Gyakran feltett kérdések: Mitől függ a munkadíj összege?

A munkadíj az adott hiba nagyságától, a készülék típusától, korától függően a fent megadott ártartományon belül kerül meghatározásra.

* Mikor érvényes a bevizsgálási díj?

Amennyiben a hiba nem jelentkezik vagy ha gazdaságtalan lenne a készüléket megjavíttatni és Ön úgy dönt, hogy nem rendeli meg a javítást, kizárólag akkor számítom fel a fent látható bevizsgálási díjat! Ilyenkor a végösszeg a fent látható bevizsgálási díj!

Csapágyas a mosógépe?

Amennyiben hangos, "morgó" hangot ad a mosógépe, nagy valószínűséggel a csapágy hibásodott meg. Csapágyas mosógép esetében helyszínen nem megoldható a javítás, így elszállítjuk a készüléket a műhelybe és darabokra szedjük a készüléket. Mai mosógépek jelentős részének már sajnos ragasztott az üstje (nem csavarkötéses), így a javítása bonyolultabb, költségesebb.