Electrolux Insipre Mosógép 2.0


Műszaki adatok:
Energiaosztály: A+
Energiafogyasztás: 1,19 kWh
Vízfogyasztás: 62 liter
Centrifuga sebessége: 1200 ford/perc
Mosási tö;ltet: 7 kg
Fuzzy Logic elektronikus vezérlés
Mosószeradagoló: Long
Kijelző típusa: LCD kijelző
Vízelárasztás elleni védelem: Aqua control
Szín: fehér
Méretek:
Mag x szél x mély: 85 x 60 x 60 cm
Nettó súly: 72,2 kg
Extrák:
Time Manager:
A Time Manager funkcióval úgy moshat, ahogyan szeretne- enyhes szennyezettség esetén rö;videbb ideig, erősebb szennyezettség esetén hosszabb ideig, de mindig megfelelő eredménnyel.
Fuzzy Logic:
A Fuzzy Logic segítségével a gép maga érzékeli a mosási ciklusok lépéseit, és folyamatosan az optimális mosásnak, ö;blítésnek és centrifugálásnak megfelelően állítja be a programot. Így a lehető legalacsonyabb víz- és energiafelhasználás érhető el.
A+ energiaosztály:
Az A+ energiaosztály rendkívü;l alacsony energiafogyasztást jelent, így a speciális programokkal ö;tvö;zve az Electrolux mosógépek valóban kiemlkedő teljesítményű készü;lékek.
Aktív kiegyensúlyozó automatika (ABC):
Az aktív kiegyensúlyozó automatika (Active Balance Control, ABC) lecsö;kkenti a zajszintet centrifugálás kö;zben. Az ABC rendszerrel a zaj és a rázkódás 50%-kal csö;kken. Ez azt jelenti, hogy akár késő éjjel is használhatja mosógépét, anélkü;l, hogy zavarná a szomszédokat. A gép fokozatosan nö;veli a centrifuga forgási sebességét, és csak akkor pö;rö;g teljes sebességgel, amikor a mosnivaló egyenletesen oszlik el a dobban.
Habérzékelő funkció:
A készü;lék habérzékelővel rendelkezik, ami automatikusan az optimális eredménynek megfelelően szabályozza az ö;blítést.
"Teljes vízcsere" speciális ö;blítési rendszer:
A teljes vízcserélő ö;blítésnek kö;szö;nhetően az alacsony vízfogyasztás ellenére (5 kg pamut mosása 60 °C-on) tö;kéletes az ö;blítés. A Direct Spray technológiát az ö;blítés is használja: a vizet nagy nyomáson feü;lről "fecskendezi be" a készü;lék a mosódobba, ahelyett, hogy az alulról kerü;lne be. Így jóval kevesebb vízre és időre van szü;kség a ruhák benedvesítéséhez és az ö;blítéshez.


ONLINE MEGRENDELÉS

Összeg: 39.000Ft